Over Joli Weddings

Over Joli Weddings

Joli Weddings is een onderneming die gespecialiseerd is in het ondersteunen van bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft. Daarnaast ben ik de georganiseerde ceremoniemeester die niet mag ontbreken op jullie bruiloft. In samenwerking met jullie zorg ik ervoor dat jullie bruiloft alles is wat jullie ervan hadden verwacht en meer. Op deze pagina lees je alles over Joli Weddings.

By: Dario Endara Photography

What’s important

Uiteraard zou ik uitgebreid feitjes over mezelf kunnen gaan vertellen. Zo woon ik samen met mijn vriend in Oss, hou ik van een frisse neus halen met een heerlijke wandeling door het bos en sta ik graag te bakken in de keuken (en eet deze baksels nog liever op). Nog belangrijker voor jullie als bruidspaar te weten waar ik voor sta. 

1

Er is geen perfect plaatje

Het allerbelangrijkste is dat jullie als bruidspaar gaan begrijpen dat het “perfecte” plaatje niet bestaat. Er is namelijk alleen jullie perfecte plaatje. Ik help jullie te kiezen voor wat goed voor jullie voelt. Alle andere moetjes gaan jullie meteen vergeten. 

2

Waarde door verbinding

Wat een bruiloft een onvergetelijke dag maakt zijn de mooie momenten die je deelt met je dierbaren. Samen creër je herinneringen waar je over 10 jaar met ontzettend veel liefde en plezier op terug kunt kijken. Genieten van deze momenten is wat telt. 

3

Have fun!

Je bruiloft hoort de mooiste dag van je leven te zijn. Helaas leggen veel bruidsparen hierdoor een veel te grote druk op zichzelf. Ik help jullie te genieten van het proces van de planning van de trouwdag zelf. Het belangrijkste van allemaal: Have Fun!

Willen jullie toch graag wat meer weten over mij, wat ik allemaal doe, waar ik als weddingplanner / ondernemer tegen aan loop en hoe ik over de nieuwste trends etc. denk? Neem dan eens een kijkje op mijn blog, of volg me op instagram

Neem eens een kijkje op onze blog!

Let’s have a look
Meer over Joli Weddings

What makes me tick?

Een weddingplanner moet perfect bij jullie als bruidspaar passen, om te zorgen dat het plannen van de bruiloft op een prettige manier verloopt. Daarom gaan we uiteraard in een kenningsmakingsgesprek rustig de tijd nemen om te kijken of ik echt te juiste match voor jullie ben. Om jullie vast op weg te helpen; this is important to me:

LEVENSLUST

Het leven, of in dit geval de bruiloft, met beide handen aangrijpen en er volledig voor gaan. Daar vooral heel veel plezier in hebben en van het proces genieten.

GEBORGENHEID

Jullie moeten het gevoel hebben voor alles bij mij terecht te kunnen. Alles kun je bij mij kwijt en met mij delen. Ik oordeel er niet over (grapjes worden wel gemaakt)

SPEELSHEID

Het plannen van je bruiloft moet leuk zijn en je plezier brengen. Daarom mag het allemaal wel wat losjes, maar laat ook je fantasie helemaal los, want niets is te gek. 

PERSOONLIJK

Iedereen is uniek, daarom is ook ieders reis uniek. Mijn werkwijze is daarom altijd afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Zodat jullie bruiloft perfect bij jullie personlijkheden past.