Mogelijkheden bij Joli Weddings

DE MOGELIJKHEDEN BIJ JOLI WEDDINGS?

The limits are endless!

Bij het inhuren van een weddingplanner denk je waarschijnlijk dat dit bakken met geld kost. Of misschien verwacht je dat wij al het werk uit handen nemen, ook het leuke werk. Maar wees gerust dit is zeker niet het geval. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden bij Joli Weddings.

By: Dario Endara By: Dario Endara

A few things we are great at

Ik blijf het herhalen; Iedere bruiloft is uniek, waardoor ook mijn werk altijd gepersonaliseerd is. Geen standaard pakketten waar uit gekozen moet worden, maar samen kijken naar wat het beste bij jullie past. Om toch een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is, leg ik mijn drie voornaamste diensten uit.

By: Dario Endara

Weddingplanner

Zijn jullie druk bezet en hebben jullie eigenlijk geen tijd om van a-z uit te zoeken wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken? Of kunnen jullie door al die honderden leveranciers de bomen door het bos niet meer zien? Er kunnen ontelbaar veel redenen zijn waarom jullie graag een professional inschakelen voor het plannen van jullie bruiloft. Wat die reden ook is, ik help jullie met heel veel liefde.
We beginnen altijd met het door bespreken van jullie bruiloft. Hoe moet jullie trouwdag, of misschien wel jullie trouwweekend er uit komen zien? Wat willen jullie zelf regelen en wat willen jullie graag uit handen geven? Wanneer we dit allemaal in kaart hebben gebracht ga ik aan de slag voor jullie. Zo kunnen jullie je bezig houden met dingen die echt leuk zijn en zorg ik dat de rest geregeld wordt.
Wanneer jullie mij als weddingplanner in huren ben ik ook op de bruiloft aanwezig als ceremoniemeester om te zorgen dat de trouwdag precies verloopt zoals wij dat gepland hebben. Jullie hoeven je op deze manier geen enkele zorgen te maken en kunnen genieten van het hele proces.

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester word nog altijd vaak een dierbare gevraagd. Bruidsparen staan er niet bij stil dat dit ervoor zorgt dat een van jullie dierbaren niet echt van jullie bruiloft kan genieten en samen met jullie mooie herinneringen kan maken. De ceremoniemeester is namelijk vaak druk bezig met zorgen dat de dag zoals gepland verloopt. Hebben jullie hier wel bij stil gestaan en willen jullie graag een professionele ceremoniemeester inhuren, dan zijn jullie hier aan het juiste adres.

Wanneer jullie mij als ceremoniemeester inhuren hebben we ruim voor jullie bruiloft het eerste contact. Als alles gepland is nemen we samen de planning voor de trouwdag door om de puntjes op de i te zetten. Aan de hand van deze bespreking maak ik een uitgebreid draaiboek waar alles in vastgelegd is. Dit draaiboek neem ik met de leveranciers door waardoor we zeker weten dat iedereen met de neus dezelfde kant op staat.

Op de bruiloft ben ik de hele dag aanwezig, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ik verwelkom de gasten, zorg dat de leveranciers weten waar ze moeten zijn en dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is. Zo hebben jullie en al jullie dierbaren een heerlijke dag vol met waardevolle momenten waar je samen van kunt genieten.

By: Dario Endara
By: Dario Endara

Adviesgesprek

Willen jullie gaan beginnen met het plannen van jullie bruiloft, maar geen idee waar? Of zijn jullie al lekker op weg, maar lopen jullie vast op een bepaald punt? Dan kan het fijn zijn om een professional in te schakelen voor wat advies. 

Laat mij weten waar jullie tegenaan lopen, waar willen jullie hulp bij wensen en in een ongeveer 1,5 uur durend gesprek help ik jullie weer helemaal op weg. Uiteraard kunnen jullie tijdens dit gesprek ook alle andere vragen stellen die nog te binnen schieten. Samen zorgen we ervoor dat jullie weer vol goede moed, inspiratie en enthousiasme aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie trouwdag. 

Contact us!

Zijn jullie benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Joli Weddings? Neem dan eens contact met me op. Ik beantwoord graag vrijblijvend al jullie vragen. Spreken we elkaar snel?

Contact