Kleurrijke bruiloft

Zij wilden een
kleurrijke bruiloft
bij het klooster

Toen ik in contact kwam met Lotte en Niels hadden zij al een duidelijk beeld van hoe hun bruiloft er uit moest komen zien. Ook de locatie was al vastgelegd. Zij gingen trouwen bij het fantastisch mooie Klooster Bethlehem. De pinterest borden zeiden genoeg; het moest een kleurrijke bruiloft worden. Van daaruit zijn we verder gaan werken.

Ondanks de spanning of de bruiloft wel door kon gaan i.v.m. COVID-19 hebben Lotte en Niels er het beste van weten te maken. Samen met hun aller dierbaarste vrienden en familie hebben ze er een prachtige dag van weten te maken. 

Kleurrijke bruiloft foto's Kleurrijke bruiloft foto's

Kleurrijke invulling

Een kleurrijke bruiloft ging het dus worden. Een mooie uitdaging om hier de juiste leveranciers bij te zoeken. Op de trouwdag kwam alles perfect samen. Het prachtige kleurrijke bruidsboeket, de trouwlocatie die ervoor heeft gezorgd dat de locatie in precies dezelfde stijl bloemen aangekleed was. De trouwtaart die perfect bij de locatie pastte en de menu en naamkaartjes bij het diner. 

De fotograaf; Dario Endara heeft met zijn ervaring de bruiloft onwijs mooi vast weten te leggen. De stijl van de foto’s past, zoals jullie zien ook in het thema van de bruiloft. Mooie foto’s, waarop de kleuren echt spreken. Het is echt een feest om met zulke mooie foto’s de dag te herbeleven. 

Wat vonden zij?

Joli Weddings is echt een aanrader. Wij hebben een geweldige dag beleefd met dank aan Joli Weddings. We wilde graag ondersteuning bij het zoeken van leveranciers en begeleiding op de dag zelf. We hebben prettig kunnen sparren over onze ideeën en kregen goede ondersteuning waarbij we zelf de regie konden houden. Zeker nu met de corona omstandigheden stond Merel klaar om informatie in te winnen en ons te helpen bij de keuzes. Super fijn, een hele prettige ervaring.

By: Dario Endara