Kasteel bruiloft

Festival in het kasteel

Enjoy the romantic vibes of this castle wedding

Bob en Yvonne wisten het meteen. Hun bruiloft moest festival vibes uitstralen. Ze hebben elkaar namelijk op Festyland leren kennen en hier sloeg ook de vonk voor het eerst over.  Samen dus op zoek naar een locatie waar deze visie werkelijkheid gemaakt kon worden. Wie had gedacht dat het uiteindelijk een kasteel bruiloft met een festival thema zou worden? 

Romantiek op kasteel bruiloft

Kasteel bruiloft,
festival thema

Een mooie ceremonie buiten onder de treurwilg, alles stond er klaar voor… Helaas werd de lucht op het laatste moment zo donker, dat we toch besloten hebben om de ceremonie binnen in de feestzaal te houden. Wat een goede beslissing bleek te zijn, anders waren we allemaal nat geregend. Op een festival kan dat z’n charmes hebben, op een bruiloft blijf je toch liever droog. De rest van de dag is het gelukkig heerlijk weer gebleven en heeft grotendeels buiten plaats kunnen vinden.

Tijdens de borrel werden door een vriendin echte platen gedraaid en zaten alle gasten buiten op het binnenplein te genieten van het zonnetje en de muziek. De middag werd in stijl afgesloten met een prachtig lied gezongen door familie van het bruidspaar.

Het diner vond plaats in “de oude boerderij” tegenover het kasteel. Romantisch aangekleed met lichtjes en mooi gedekte tafels. Een heerlijke plek voor het shared dinner en om even op te laden voor de rest van de avond, want later op de avond stond er een flink feestje op de planning.

De uitnodigingen, de jurk, de sfeer en de bedankjes voor de gasten deden allemaal denken aan een heerlijke dag op een festival. Maar dan allemaal met de romantiek die een kasteel met zich mee brengt. 

Wat vonden ze ervan:

Wij hadden het geluk de eerste georganiseerde bruiloft van Joli Weddings te mogen zijn! Merel is een behulpzame vrouw en heeft ons meegenomen in een ontdekkingstocht die het organiseren van een bruiloft inhoudt. Het heeft ons gebracht dat we op een super mooie locatie, een onbezorgde en relaxte trouwdag hebben gehad, omdat we volledig op Merel en haar voorbereidingen konden vertrouwen. Zelfs toen door onverwachte regen we op het allerlaatste moment naar binnen moesten verkassen. Alleen maar super mooie herinneringen overgehouden aan onze Trouwdag. Bob en Yvonne