De basis van weddingplanning

De basis van weddingplanning

Wat leuk, fantastisch en ontzettend spannend dat jullie gaan trouwen en zo jullie liefde voor elkaar vast willen leggen. Maar hoe mooi een bruiloft ook kan zijn, het kan ook allemaal een beetje overweldigend zijn. Er komt zo veel op je af en er is zo veel dat geregeld moet worden. Ik help jullie graag een stukje op weg door de basis van weddingplanning met jullie te delen.

Stap 1.

Dat jullie gaan trouwen betekend vaak dat jullie al hebben besproken hoe jullie deze dag voor je zien. Mijn tip is om te beginnen met het maken van een moodboard. Ga afzonderlijk van elkaar eens rondkijken in magazines of op Pinterest wat jullie leuk vinden. Welke sfeer spreekt je aan, wat voor type foto’s vind je mooi etc. Vervolgens leg je deze borden naast elkaar om te kijken waar deze overlappen en waar niet. Leg ook eens uit waarom je bepaalde foto’s gekozen hebt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat hier één gezamenlijk moodboard uit komt dat de basis vormt van jullie bruiloftsplanning.

Stap 2

De volgende en misschien wel de belangrijkste stap, is het opstellen van het budget. Wat is jullie totale budget en hoe verdeel je dit over alle verschillende onderdelen van de bruiloft. Waar wil je meer geld aan uit geven en wat is minder belangrijk en reserveer je een kleiner budget voor? Investeer hier wat tijd in, want hoe gedetailleerder je deze begroting maakt, hoe gerichter je straks op zoek kunt gaan naar passende leveranciers.

En verder

De basis van jullie weddingplanning is na deze twee stappen gelegd. Jullie weten wat je wilt en jullie weten wat het budget is waar mee gewerkt kan worden. Ga nu lekker aan de slag met het maken van een tijdsplanning en een checklist, zodat er zeker niets vergeten wordt. Komen jullie er nou niet helemaal uit tijdens deze eerste stappen, overweeg dan eens om hier ook al de hulp van een/jullie weddingplanner in te schakelen. Wij hebben ervaring met het vinden van eventuele compromissen en weten goed wat de kosten zijn van jullie wensen. Daarnaast hebben we een groot netwerk waardoor we snel de leukste leveranciers kunnen vinden voor jullie bruiloft.

De basis van weddingplanning

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.