Eerste blogbericht

Eerste blogbericht

Hi allemaal,

Jeetje mijn eerste blog… Wat vind ik dit spannend, het delen van al mijn gedachtes, ervaringen en belevenissen als weddingplanner via deze blog. Ook zal ik via deze weg de laatste trends delen en tips geven voor alle bruidsparen die druk bezig zijn met de organisatie van hun bruiloft.

Deze keer een kort voorstelrondje voor de mensen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Merel Albers. Ik ben 23 jaar en opgegroeid in het mooie Brabantse plaatsje Nistelrode. Ik ben een echt grootse dromer. Als klein meisje, toen iedereen nog juffrouw wilde worden, wist ik al dat dat niet  voor mij weggelegd was. Ik wilde reizen en de wereld zien, mensen leren kennen en vooral verder kijken dan mijn kleine wereldje.

Daarom ben ik na de middelbare school toerisme gaan studeren in Breda. Zodra het kon ging ik op kamers. Ontdekken was het motto en dat heb ik ook gedaan. Nu vijf jaar later ben ik ook de voordelen van het opgroeien in een klein dorpje gaan zien. Het dicht bij je familie en vrienden zijn en bij mijn fantastische vriend Gertjan. Het ontdekken ben ik niet verleerd, nu weet ik alleen dat ontdekken ook dichter bij huis kan. Op zoek naar de ideale trouwlocatie en het ontmoeten van nieuwe fantastische mensen.

Heerlijk vind ik het om op mijn fiets te springen en een rondje door de prachtige natuur van de Maashorst te maken, of ’s avonds lekker op het terras te eindigen en met mijn vriendinnen een gin tonic te nuttigen. Bourgondisch genieten (ook al is dit tegenwoordig een over-used term) vind ik belangrijk. Natuurlijk sport ik ook voldoende zodat ik deze hobby vol kan blijven houden. Bootcamp, hardlopen en pilates het liefste lekker buiten voor een frisse neus, daar word ik gelukkig van.

Gezellig samen tafelen en genieten van een heerlijk bijpassend wijntje zijn wat mij betreft key voor een goede bruiloft, maar ook heeft iedere bruiloft een speels element nodig dat perfect bij het bruidspaar past. Want iedereen is uniek en dus hoort ook iedere bruiloft uniek te zijn. Met out of the box denken gaan wij jullie unieke liefde vieren. Zo maken we de wereld een mooiere plek, een bruiloft tegelijk.

Liefs,

Merel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: